Glamping, den perfekte rejseform til afslapning

Har du nogensinde prøvet glamping?

Hvis ikke, kan det være det er en rejseform, du skal overveje næste gang du skal planlægge en ferie. Det kan forklares ret nemt, som en form for luksus camping (ordet er også en sammentrækning af "glamorous" og "camping"). Det minder meget om camping, bortset fra at dit telt mere ligner et rigtig lækkert hotelværelse. Det foregår også oftest væk fra campingpladsen, men ude i naturen mellem træer og marker. Det kan være du kan finde et lækkert sted ved siden af en sø, eller måske inde i en skov. Det kommer alt sammen an på, hvad du ønsker at få ud af din glamping oplevelse. Du kan se dine muligheder for glamping ophold på glampingtid.dk.

Her er fem gode grunde til, at i skal overveje glamping næste gang i skal planlægge en tur:

  1. Dejlig naturoplevelse: I kommer ud i naturen, og får lov til at opleve den fantastiske danske natur.
  2. Luksus og komfort: i får som nævnt en super fed oplevelse, men helt uden at gå ned på komfort. I sover i helt normale senge, der er møbler og ofte finder i også køleskab og køkken i teltene. Der er også oftest eget toilet og bad.
  3. Børnevenlig: Der er ikke andre gæster at tage hensyn til, det er bare jer der er afsted.
  4. Bæredygtig: Det er generelt en meget simpel og minimalistisk måde at tage på tur på. Derudover findes der rigtig mange fede glamping stedet i Danmark, og i hele norden generelt, hvis man gerne vil lidt længere væk. Så i behøver ikke skulle flyve, for at komme på en lækker luksus ferie.
  5. Mulighed for aktiviter: Hvis i ønsker at der er gang i den, når i er afsted på tur, er glamping helt sikkert også en oplagt mulighed. Så skal i bare kigge efter de ophold der tilbyder dette. Mange af opholdene har mulighed for at låne ting som kajak og paddleboard, og næsten alle ligger placeret perfekt til en vandretur i lækre omgivelser.