Floating Århus

Om du leder efter en gave, eller bare en helt speciel oplevelse, hvor du kan koble helt af, kan floating muligvis være svaret. Som Danmarks anden største by, er det selvfølgelig også muligt at prøve floating i Århus. Hvis du aldrig har prøvet det før, er du helt sikkert garanteret en form for afslapning, som du aldrig glemmer.

Prøv floating i Århus eller giv en behandling i gave. Herunder har vi fundet nogle muligheder.

Floating hos Float Studio

Floating hos Float Studio

📍Aarhus og København

Float Studio vil give et pause fra hverdagens mange opgaver, og vil give dig mulighed for en oplevelse af mindfullness. Til start vil du få en intro til floating, og hvorfor det er godt. Der er alt du skal bruge i form af lån af håndlæder, balsam, ørepropper og shampoo. Så du behøver ikke skulle tænke på andet end dig selv, og bare at nyde oplevelsen.

Floating hos Pause Recovery Studio

Floating hos Pause Recovery Studio

📍Aarhus C

Pause Recovery Studio er et behandlingssted, der er stiftet af forhenværende triatleter. Det blev startet på baggrund af, at de ved fra egen erfaring, hvor vigtig restitution er. Behandlingen består af 60 minutters floating, og der er alt med i prisen. Så du kan bare nyde lidt afslapning, og tage en pause, uden at skulle tænke på at medbringe noget.

Floating for to hos Pause Recovery Studio

Floating for 2 hos Pause Recovery Studio

📍Aarhus C

Floating for to, hos Pause Recovery Studio, foregår i det samme bassin. Det foregår i eget rum, så i vil ikke blive forstyrret, og kan bare nyde at slappe af. Det forløber ligesom behandlingen med en person, med en introduktion til start, og så vil i ellers få lov til at ligge og slappe af ved siden af hinanden. Det er helt sikkert en spændende oplevelse som par.

Float og recovery boots for to hos Pause Recovery Studio

Floating og recovery boots for 2 hos Pause Recovery Studio

📍Aarhus C

En wellnessoplevelse på 2 timer, hvor i udover floating også får lov til at prøve recovery boots. Her vil også medfølge en præsentation af hvad recovery boots er, og hvad de hjælper mod. Det er en super god behandling, hvis i udover en tid med afslapning, også har brug for at restituere lidt.

Wellnessdag for to hos Pause Recovery Studio

Wellnessdag for 2 hos pause recovery studio

📍Aarhus C

Wellnessbehandlingen her, giver jer 3 timers afslapning. I denne behandling for i mere end bare en floating oplevelse. Udover floating, inkluderer behandlingen recovery boots og en tur i privat infrarød sauna. Så hvis i som par, godt kunne tænke jer en rigtig afslapnings dag, er denne behandling et rigtig godt bud på at komme væk fra dagen opgaver og slappe lidt af.

Slap af eller tænk dybe tanker

Du går rundt i Århus, og kan høre larmen fra byen. Så snart du kommer i floating tanken, vil du hurtigt glemme alt det igen. Tankene er designet til at være helt mærke og så lydtætte som muligt, for at forhindre indtryk udefra. Det giver et miljø, hvor du har perfekt mulighed for at dykke dybt ind i dig selv og opnå personlig udvikling og mindfullness.

Hvad koster floating Århus?

Floating i Århus koster omkring 500 kroner for en enkeltperson. En floating hos Pause Recovery Studio koster 445 kroner for en person, og ved Float Studio 499 kroner. Det er også muligt at prøve floating som par. Det koster 695 kroner hos Pause Recovery Studio, og der kan du også få en wellnessbehandling, hvor der også er floating inkluderet, til 1095 kroner.

Hvor kan man prøve floating i Aarhus?

I Aarhus kan du prøve floating hos Float Studio, og ved Pause Recovery Studio.

Float Studio ligger i midten af Aarhus, og har både oplevelser for 1 og 2 personer.

Pause Recovery Studio ligger i Aarhus C. De tilbyder ligesom Float Studio, både floating som enkeltperson og som par. Samtidig kan du få pakkeløsninger, hvor float behandlingen er en del af en wellnessdag og en recovery boost pakke.

Hvad skal jeg medbringe?

Du behøver ikke medbringe noget, det meste er inkluderet i prisen. Hvis du ikke ønsker at flotte nøgen, skal du have badetøj med. Samtidig er det en god ide med en beholder til kontaktlinser og en hårbørste, hvis du bruger det.

Mest stillede spørgsmål

Vi har her besvaret de mest stillede spørgmål, så præcist som muligt. Det er mere generelle svar og ikke specifikt på floating Aarhus.

Hvor mange minutter er et float?

Det er mest normalt at ligge i tanken i 60 minutter, men du kan altid stoppe undervejs, hvis du ikke gider mere. Begge de steder med floating i Århus, vi har linket til inkludere 60 minutters floating.

Hvem bør ikke floate?

Du skal ikke floate, hvis du har en smitsom sygdom. Samtidig bør du lade være, hvis du har udslæt og store rifter. Det er heller ikke en god ide, hvis du ikke selv kan komme ned i tanken og op igen.

Skal jeg prøve float mere end en gang?

For at få den optimale effekt, skal du gerne floate regelmæssigt. Du kan selvfølgelig altid prøve det, og det vil altid være en dejlig afslappende oplevelse.

Hvad har man på?

Du må gerne have badetøj på, men den bedste oplevelse kommer ved at være så fri som muligt, altså uden noget tøj på.