Floating København

Floating er på det seneste blevet meget populært, og det gælder selvfølgelig også i København. Du har rig mulighed for at opleve floating i København, om du så har lyst til at prøve det selv, eller om du kunne tænke dig en oplevelse med din partner. Hvis du aldrig har prøvet floating før, vil du helt sikkert blive overrasket over roen. Du ligger helt vægtløs i en lukket tank, hvor vandet er samme temperatur som din krop. Du ligger bare helt stille og har ikke noget du skal nå. Du skal bare ligge og slappe af, og nyde godt af de mange fordele som floating har.

Herunder ser du nogle muligheder for at prøve floating i København. Det kan være du har brug for en gave, eller bare selv vil slappe lidt af.

Floating hos Float Studio

Floating hos Float Studio

📍Aarhus og København

Hos Float studio får du muligheden for at opleve mindfullness, som en pause fra hverdagen. Din behandling starter med en intro til hvad floating er, og derefter står den på 60 minutters floating. Du behøver ikke medbringe noget, da der i prisen er inkluderet lån af håndklæde, shampoo, balsam og ørepropper. Det eneste du skal gøre, er at slappe af, og nyde det.

Floating hos Copenhagen Float

Floating i København hos Copenhagen Float

📍København K

Med Cph float, har du mulighed for at opleve floating i midten af København. Personalet vil hjælpe med, at du kan slappe af og få en god oplevelse. Behandlingen består af en 60 minutters floating, i privat rum. Du vil inden starten, modtage en introduktion til hvad behandlingen indebære, og hvorfor floating er en god ting for kroppen og sindet.

Floating for to hos Copenhagen Float

Floating i København for 2 personer

📍København K

Cph float har gjort meget ud af en afslappet atmosfære, og i vil allerede mærke roen, så snart i træder indenfor. Det er tid til jer som par, at slappe af og ikke tænke på arbejde og opgaver. Hele behandlingen foregår i private omgivelser, så i kan bare nyde hinanden og stilheden. I behøver ikke huske noget til behandlingen, hvis i ikke ønsker badetøj under floatingen.

Tag en pause fra hverdagen og prøv at slappe helt af

Du befinder dig godt nok i storbyen København. Det vil du dog hurtigt glemme, så snart du går ind ad døren for at prøve floating. Der er stor fokus på afslappende omgivelser, og velvære og selvforkælelse er i centrum. Glæd dig til en behandling, hvor du kan glemme hverdagen og arbejdet for en stund.

Hvad koster floating i København?

Floating i København koster omkring 500 kroner. En floating ved Float Studio koster 499 kroner, og ved Copenhagen Float koster det 550 kroner. Du kan prøve en floating for 2 hos Copenhagen Float for 1199 kroner.

Hvor kan jeg prøve floating i København?

Du kan prøve floating hos Copenhagen Float og Float Studio.

Float Studio ligger i København K. De tilbyder både en normal floating oplevelse, som enkeltperson, samt et par float for 2. 

Copenhagen Float ligger også I københavn K. Hos Copenhagen Float er der også både mulighed for float som enkeltperson eller for 2.

Hvad skal jeg medbringe?

Ved floating hos Copenhagen Float og Float Studio, behøver du faktisk ikke medbringe noget. Der er med i prisen, lån af håndklæder, ørepropper, shampoo og balsam.

Hvis du ikke ønsker at floate nøgen, skal du medbringe badetøj. Derudover skal du eventuelt medbringe en hårbørste, hvis du skal bruge det. Til sidst kan det være en god ide med en beholder til kontaktlinser, da du ikke kan have kontaktlinser i mens du floater.

Du kan også prøve floating for 2

Hvis du ønsker en speciel oplevelse med en ven eller din partner, er floating helt sikkert en mulighed. Det er en helt anderledes og intim oplevelse, end at tage en tur på restaurant eller tage en tur i byen. Du er i hvert fald garanteret en oplevelse i aldrig vil glemme, og samtidig et par timer, hvor i bare kan slappe helt af og glemme hverdagen.

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de mest stillede spørgsmål, og vi vil prøve at besvare dem kort og præcist.

Hvor lang tid tager det?

Det varer normalt mellem 1 og 2 timer. Du kan altid stoppe oplevelse når du har lyst, hvis du ikke nyder det mere.

Hvem skal ikke floate?

Du bør undgå floating, hvis du har åbne sår, store rifter eller udslæt. Det kan være problematisk, hvis du ikke selv er i stand til at komme i og op ad tanken, uden hjælp. Hvis du har en smitsom sygdom, bør du også vente med at prøve floating.

Bør jeg prøve pool float mere end en gang?

For at opnå den optimale effekt ved floating, og alle fordelene, bør du gøre det mere end en gang. Hvis du bare godt kunne tænke dig at prøve det, og slappe af, er en gang selvfølgelig fint.

Har man noget på under et pool float?

Det anbefales at du er så fri som mulig, og derfor ikke har noget på under behandlingen. Hvis du sletter ikke kan lide ideen om det, kan du selvfølgelig godt have badetøj på, da du skal være afslappet for at have optimal effekt.